Vleeshalle DPO


Lekkere bereide gerechten. Gelieve 8 dagen op voorhand te bestellen. Dank u!


Bestellen kan via de telefoon 053/66 69 72 - mail of messenger. Dank u!


De winkel is open op
Vrijdag 24 december van 9 u tot 16 u.
Zaterdag 25 december enkel afhalen.
Vrijdag 31 december van 9 u tot 16 u
Zaterdag 1 januari 2022 enkel afhalen.


Placeholder image

Borrelhapjes

Assortiment koude toastjes 0.65 €/st.
Assortiment warme toastjes 1.25 €/st.
Tapasbord 7 €/p.
Kippenaperitos 11.50 €/kg
Placeholder image

Voorgerechten


Gegarneerde tomaat-garnaalschotel 8 €/p.*
Garnaal-zalmcocktail 8 €/p.*
Gerookte zalm 8 €/p.
Duo van wildpâté met uienconfituur 5 €/p.
Serranoham met meloen 5 €/p.
Rundscarpaccio 8 €/p.
Noordzee vispannetje 8 €/p.
Scampi's in een duivelssausje (6 st.) 9 €/p.

* prijs kan nog wijzigen in functie van de prijs van de garnalen op dat moment

Soepen

Oostendse vissoep 9 €/L
Pompoen-wortelsoep 6 €/L
Witloofsoep 6 €/L

Placeholder image

Hoofdgerecht

Hertenragoût met wintergroentjes 16 €/p.
Parelhoenfilet in grand veneursaus 20 €/p.
Lamsstoofpotje met fijne groentjes 19 €/p.
Varkenswangetjes met Affligems Abdijbier 17 €/p.
Kalkoennootjes in veenbessensaus 16 €/p.
Varkenshaasje op Ardeense wijze 15 €/p.
Normandische tongrolletjes 17 €/p.
Visserspotje 16 €/p.

Al onze gerechten zijn voorzien van puree, kroketjes, bakpatatjes of gratin



Steeds verkrijgbaar

Gegarneerde zalmschotel dagprijs
Rundstong in madeirasaus 20 €/kg
Bakpatatjes 7.50 €/kg
Verse aardappelkroketten 0.25 €/st.
Verse garnaalkroketten 2.50 €/st.*
Verse kaaskroketten 1.50 €/st.
Gevulde kalkoen dagprijs
Placeholder image


Ruim assortiment charcuterie- en kaasschotels.


Gourmet of Fondueschotel eveneens verkrijgbaar.

Buffetten

Feestmenu

Voorgerecht

Scampi in een duivelssausje
of
Wildpâté met uienconfituur
of
Vispannetje

Hoofdgerecht

Parelhoenfilet in grand veneursaus met peertjes
of
Hertenragoût met wintergroentjes
of
Tongrolletjes op Oostendse wijze

Dessertbordje

40 €/p.


Heb je nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren. Via mail of tel:053/666972